SOUNDFUL YIN® -JOOGAOHJAAJA KOULUTUS

Soundful Yin® -joogassa yhdistyvät yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Yinjoogassa ei haeta aktiivisia venytyksiä, eikä mennä kehon äärirajoille. Harjoitus etenee rauhallisesti antaen mahdollisuuden päästää irti suorittamisesta ja kiireestä ja palata olemisen tilaan. Harjoituksessa kiinnitetään huomiota luonnolliseen, tasaiseen hengitykseen ja annetaan asioiden tapahtua omalla painollaan.

Soundful Yin -tunnilla äänimaljoja soitetaan keholla ja aurassa edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga asanoissa. Tunnilla voidaan käyttää myös gongia, sadekeppejä ja kosheja ja gongia. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn ja kosketuksen avulla. Soundful Yin on syvärentouttavaa joogaa, joka rauhoittaa hermostoa, vapauttaa fyysisiä tukoksia kehossa, tuo tilaa ajatusten väliin ja vahvistaa yhteyttä omaan itseen.

Nykypäivän vallitsevassa, suorittavassa elämänrytmissä on tärkeää muistaa tasapaino ja harjoittaa lempeää läsnäoloa, olemista ja antautumista. Tarkoituksena on löytää tasapaino näiden kahden vastavoiman välillä. Soundful Yin kietoo upeasti yhteen yinjoogan palauttavat ja avaavat asanat, lempeän kosketuksen sekä syvärentouttavan ja hoitavan äänimaailman. 

Koulutus järjestetään oppilaille, jotka ovat käyneet Enkelikartanon Tiibetiläisen äänimaljahoidon ja sointukylpyohjaajan koulutuksen tai voit käydä koulutuksia samanaikaisesti. Voit tutustua Enkelikartanoon täältä: http://www.enkelikartano.fi

Kurssikerrat koostuvat yinjooga tunneista, keskustelusta, teoriasta, käytännön harjoittelusta, kirjoitustehtävistä ja rentoutushetkistä. Olet sydämellisesti tervetullut lämminhenkiseen ryhmään oppimaan, rentoutumaan ja kasvamaan yinjooga ohjaajaksi! 

KEVÄT-KESÄ 2023

Opetus torstaisin ja perjantaisin klo 9.00-16.00.

16.-17.3
20.-21.4
11.-12.5
8-9.6
6.-7.7
3.-4.8

SYKSY 2022 RYHMÄ TÄYNNÄ

Opetus torstaisin ja perjantaisin klo 9.00-16.00.

25.-26.8
22.-23.9
20.-21.10
17.-18.11
8.-9.12
5.-6.1

Koulutus alkaa oman harjoituksen parissa, noin kaksi kuukautta ennen kurssin alkua. Kurssin opettaja lähettää ohjeet oman harjoituksen toteuttamiseen. Kurssi on lähiopetusta, mutta Zoomin kautta voi olla tarvittaessa, jos estyt tulemasta paikan päälle esimerkiksi sairastumisen takia. 

Koulutuksen sisältö:

Yinjooga asanat, variaatiot ja apuvälineiden käyttö
Äänimaljojen käyttö yinjooga asanoissa
Kosketuksen merkitys ja avustaminen
Yinjoogan periaatteet
Jooga filosofiana
Anatomiaa yinjoogan näkökulmasta
Yinjoogan pohjalla vaikuttava kiinalainen lääketiede ja meridiaanioppi
Hengityksen merkitys
Oma harjoitus ja ohjaajaksi kasvaminen
Chakrat itsetuntemuksen apuna
Tuntien rakentaminen
Meditaatioharjoituksia
Jooga-Nidra
Rahan & markkinoinnin energiaa
Paljon käytännön harjoituksia
Lopputyöt & valmistuminen

Koulutuksesta saat valmiudet ohjata:

Monipuolisia yinjooga -­tunteja
­Sondful Yin® -­tunteja
Soundful Yin® yksilö-­ ja parihoitoja

Koulutuksen opettajat

Nea Buckelew -­ pääkouluttaja
Joogaopettaja, Meditaatio- ja rentoutusohjaaja, Äänimaljahoitaja

Terhi Elo -­ anatomia 
Fysioterapeutti, Äänimaljahoitaja & -­kouluttaja, Enkelihoitaja & -­kouluttaja

Johanna Rinne -­kiinalainen lääketiede & meridiaanit 
Shiatsu-­ ja akupainallusterapeutti, Akupunktuurikko, Luontaishoitaja, Koulutettu hieroja, Jäsenkorjaaja

Koulutuksen hinta 1470€ (sis. alv. 24%).

Ilmoittautumisen yhteydessä lähetetään lasku varausmaksusta 185€, jonka maksamalla varaat kurssipaikkasi koulutukseen. Varausmaksua ei palauteta, jos osallistuja peruu osallistumisensa ennen koulutuksen alkua. Seuraava osa tulee maksettavaksi kuukausi ennen koulutuksen alkua, jonka jälkeen koulutus maksetaan kuukausi kerrallaan (245€). Varausmaksu vähennetään viimeisen lähiopetuksen kurssi maksusta. 

Koulutusryhmä pidetään pienenä – 10 henkilöä, jotta saat henkilökohtaista opetusta. Koulutus järjestetään oppilaille, jotka ovat käyneet Tiibetiläisen äänimaljahoidon ja sointukylpyohjaajan koulutuksen. Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa osallistuaksesi koulutukseen, kunhan sinulta löytyy motivaatiota ja kiinnostusta syventyä yinjoogaan ja ennen kaikkea itseesi. 

Ilmoittautuminen koulutukseen

Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: sielunkota@gmail.com

Jos pohdit vielä onko koulutus sinulle, voit lähettää lisäkysymykset samaan sähköpostiin. Olet myös lämpimästi tervetullut joogatunneilleni!

Yinjooga tuo meidät takaisin oman kehon, oman hengityksen ja oman sydämen äärelle.

Yinjooga on kehon, mielen ja sielun kohtaamista. Kaikki sinussa saa olla.

Namaste

PALAUTTEITA KOULUTUKSESTA:

Koulutuksesta jäi erityisesti mieleen hyväksyvä läsnäolo – ryhmä erilaisia luonteita, jotka sulautuivat hyvin yhteen. Oli ihana olla osa tätä ryhmää. Sain joka kerta tulla koulutukseen juuri sellaisena kuin olen. Koulutuksessa parasta oli saada olla ohjattavana, kun sai itse olla ohjauksessa useamman kerran – oppia parhaiten, kun osaa myös samaistua osallistujiin.
– Satu Kunnari 

Koulutuksessa tehtiin paljon harjoituksia, jaettiin kokemuksia, saatiin myös paljon ihania hoitoja / joogatunteja Nealta. Ne olivat minulle tosi tärkeitä. Nealle, olet ihana täynnä lämpöä, rakkautta, rauhaa. Terhille, olet ihana, valoisa emäntä, aina huomaavainen ja välittävä. Johannalle, kiitos ammattimaisesta, mutta lempeästä opetuksesta. Olette hyvä tiimi ja täydennätte toisianne täydellisesti. 
-Kirsi Lepistö

Koko koulutus oli ihana kokonaisuus. Nean ja Terhin pitämä Soundful Yin -tunti oli ihana. Nean pitämät harjoitukset olivat ihania ja Johannan pitämä kiinalaisen lääketieteen päivä jäi erityisesti mieleen. 
-Nimetön

Edelleenkin olen hieman hämmentynyt tästä teidän koulutuskokonaisuudesta, siis ihanan hyvällä tavalla. Lähdin Yin-joogaa opiskelemaan ja sain elämääni sen lisäksi äänimaljat. Ihan käsittämättömän upea maailma avautui ja ihanat ihmiset olivat kokemassa saman. Olen hionut palvelukokonaisuuttani ja tämä oli niin täydellinen lisä kaikkeen muuhun mitä minulla on. Niin hankala pukea sanoiksi sitä mitä koin ja mitä edelleen koen ja tunnen. Ihan kuin olisin nyt juurtunut siihen olomuotoon mitä minä olen ja mihin kuulun. Kaikella on tarkoituksensa ja mikään ei tapahdu sattumalta. Tämä elämänohjeeni piti taas niin paikkansa. 
-Vihreä Noita

Koulutuksesta jäi mieleen rauhallinen, läsnäoleva ja hyväksyvä tunnelma. Ihana porukka, ohjaajat ja paikka. Monet asiat ja asanat olivat itselle uusia. Kuitenkin niissä edettiin rauhalliseen tahtiin, joten niiden omaksuminen siten helpottui. Merkityksellistä oli tutustua joogaan sen moninaisuudessaan. Jooga on kaikki. Jooga tuli ja jää elämääni. Teoriaa ja käytäntöä oli sopivassa suhteessa. Kaikki aloitus-ja päätösjoogat olivat ihania, samoin toisille tekemämme harjoitustehtävät.
-Jaana

Sain suunnan vahvistusta, mihin kohti kulkea. Koulutuspäivät olivat itselle myös miniretriittejä, joissa palauduin stressaavassa elämäntilanteessa. Erityisesti sain uutta sisältöä elämään.
-Nimetön

Koulutus tuntui matkalta, oli ihana nähdä kurssilaisia usean kerran. Jokaisen tapaamisen aihe oli niin mielenkiintoinen, että olisi voinut kuunnella vielä lisääkin.
-Nimetön

Koulutus oli ihanan kokonaisvaltainen, opeteltiin paljon muutakin kuin pelkkiä asanoita ja niihin ohjaamista. Merkityksellisintä oli ehdottomasti oivaltaa taas itsestäni asioita. Kiitos, kiitos kiitos! Niin upea matka.
-Sari Lehtonen 

Rauhalliset opettajat, jotka ohjauksellaan näyttivät suunnan mihinpäin katsoa, mutta eivät kertoneet mitä siellä pitäisi näkyä. Kiitos, ihan kaikesta!
-Nimetön

Rakas Nea! Olet luonut niin ihanan & aidon koulutuksen, vailla mitään pätemistä ja silti sinusta kumpuaa ääretön viisaus. Kiitos opeista ja jakamisesta, sydämellisyydestäsi. Olet maailman lempein ja kanssasi on helppo hengittää.
-Nimetön

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!