SIELUNKOTA

Nea

Olen joogi, elämästä nautiskelija, sielunkumppani mun rakkaalle, äiti kahdelle koira lapselle ja utelias sielu. Nautin hitaasta elämästä, jossa vietän paljon aikaa perheeni kanssa ja luonnossa ihmetellen.

Löysin joogan pariin 24-vuotiaana. Se oli mulle kuin kotiin palaamista; siinä oli jotain hyvin tuttua ja tunne siitä, että tämän pariin mun piti palata. Jooga polkuni johdatti mut tutkimusmatkalle itseeni ja sillä tiellä olen edelleen. Joogaharjoitukseni on mulle tärkeä ja lempeä rituaali kohdata itseni joka päivä sellaisena kuin olen. Harjoitukseni saa elää ja muuttua, samoin kuin minä. Rakastan joogan jakamista ja lempeän tilan luomista, jossa pääsee kosketuksiin itsensä kanssa. Yhteys on se mitä haluan ennen kaikkea välittää.
Mun polkuun on kuulunut myös tradenomin koulutus, toimistohommia ja erilaisia koulutuksia, etsien niitä asioita, jotka on mulle merkityksellisiä. Parasta työssäni on ihanien ihmisten kohtaaminen, läsnäolon välittäminen ja mahdollisuus antaa oman luovuuden virrata.

Sielunkota sana laskeutui mulle kun oltiin muutettu Mustioon, kotiin josta oltiin unelmoitu mieheni kanssa pitkään. Sielunkota tarkoittaa mulle kodin löytämistä itsestään ja luonnon syklien kunnioittamista. Sielunkodan tehtävä onkin tukea kanssakulkijoita juurikin tässä, tarjota tila, jossa saada omakohtainen kokemus pysähtymisestä, rentoutumisesta ja oman sydämen kuiskauksista. Luonnonläheinen ja hidastempoinen elämä on mulle tärkeää ja alkuperäiskansojen kotan ja tiipin näkeminen on aina koskettanut mua sieluni myöten.

Pysähdytään, hengitellään ja nautitaan elämästä yhdessä♡

Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni ja Soundful Yin – joogaohjaaja koulutukseen!

Koulutustaustani:

RYT200 Heartful Yoga -joogaopettaja
Yinjooga & Yoga Nidra ohjaaja
Meditaatio- ja rentoutusohjaaja
Äänimaljahoitaja
Sointukylpy ohjaaja

Lisäksi olen käynyt energiahoitamisen koulutuksia mm. enkeli-energiahoitaja, reiki ja lyhyempiä shamanismin polun kursseja.