SIELUNKOTA

Nea

Olen joogi, elämästä nautiskelija, sielunkumppani mun rakkaalle, äiti kahdelle koira lapselle ja utelias sielu. Nautin hitaasta elämästä, jossa vietän paljon aikaa perheeni kanssa ja luonnossa ihmetellen. Rakastan hiljaisuutta, rummuttelua, kirjoja, mustikkametsää, leffa-iltoja ja elämän ihmettelyä.

Joogan pariin löysin 24-vuotiaana. Se oli mulle kuin kotiin palaamista; siinä oli jotain hyvin tuttua ja tunne siitä, että tämän pariin mun piti palata. Jooga polkuni johdatti mut tutkimusmatkalle itseeni ja sillä tiellä olen edelleen. Joogaharjoitukseni on mulle tärkeä ja lempeä rituaali kohdata itseni joka päivä sellaisena kuin olen. Harjoitukseni saa elää ja muuttua, samoin kuin minä. Rakastan joogan jakamista ja lempeän tilan luomista, jossa pääsee kosketuksiin itsensä kanssa. Mun polkuun on kuulunut myös tradenomin koulutus, toimistohommia ja erilaisia koulutuksia, etsien niitä asioita, jotka on mulle merkityksellisiä. Toimin nykyään yrittäjänä tehden sitä, mikä on mulle on tärkeää, nauttien jakamisesta ja uuden oppimisesta.

Sielunkota sana laskeutui mulle kun oltiin muutettu Mustioon, kotiin josta oltiin unelmoitu mieheni kanssa pitkään. Sielunkota tarkoittaa mulle kodin löytämistä itsestään ja luonnon syklien kunnioittamista. Sielunkodan tehtävä onkin tukea kanssakulkijoita juurikin tässä, tarjota tila, jossa saada omakohtainen kokemus pysähtymisestä, rentoutumisesta ja oman sydämen kuiskauksista. Luonnonläheinen ja hidastempoinen elämä on mulle tärkeää ja alkuperäiskansojen kotan ja tiipin näkeminen on aina koskettanut mua sieluni myöten. Tunnen iloa, rakkautta ja samalla jotain selittämätöntä.

Pysähdytään, hengitellään ja nautitaan elämästä yhdessä♡

Koulutuksiani:

Journey into Wisdom – Yoga Nidra Program
Shamanismin polulla – Shamanistisen työskentelyn perusteet & jatkotyöskentely
Enkeli- ja energiahoitajakoulutus
Heartful Yoga -joogaopettajakoulutus (RYT 200)
Tiibetiläisen äänimaljahoitajan & sointukylpyohjaajan koulutus
Embodied Yin™
Yoga Yinful® -ohjaajakoulutus
Reiki I & II
Meditaatio- ja rentoutusohjaajan koulutus