SIELUNKOTA

Nea

Olen joogi, elämästä nautiskelija, sielunkumppani mun rakkaalle, äiti kahdelle koira lapselle ja utelias sielu. Nautin hitaasta arjesta ja melko simppelistä elämästä. Vietän paljon aikaa perheeni kanssa ja luonnossa ihmetellen. Rakastan hitaita aamuja, lukemista, leffa-iltoja ja hyvää ruokaa.

Oon pienestä pitäen pohtinut elämän tarkoitusta ja hakenut yhteyttä johonkin korkeampaan. Teini-ikäisenä olin kovin kiinnostunut uskonnoista, erityisesti buddhalaisuudesta ja hindulaisuudesta. Mietin elämän mysteeriä ja sielun olemassaoloa. Niihin aikoihin kokeilin myös meditoimista ensimmäistä kertaa. Joogan pariin löysin 24-vuotiaana. Se oli mulle kuin kotiin palaamista; siinä oli jotain hyvin tuttua ja tunne siitä, että tämän pariin mun piti palata. Joogan aloittaminen johdatti mut tutkimusmatkalle itseeni ja sillä tiellä olen edelleen. Joogaharjoitukseni on mulle tärkeä ja lempeä rituaali kohdata itseni joka päivä sellaisena kuin olen. Rakastan joogan jakamista ja lempeän tilan luomista, jossa pääsee kosketuksiin itsensä kanssa. Mun polkuun on kuulunut myös tradenomin koulutus, toimistohommia ja erilaisia koulutuksia, etsien niitä asioita, jotka on mulle merkityksellisiä. Oon vuosien saatossa löytänyt turvan itsestäni ja oon oppinut luottamaan omaan intuitioon ja elämän johdatukseen. Toimin nyt yrittäjänä tehden sitä, mikä on mulle on tärkeää, nauttien jakamisesta ja uuden oppimisesta.

Sielunkota sana laskeutui mulle kun oltiin muutettu Mustioon, kotiin josta oltiin unelmoitu mieheni kanssa pitkään. Sielunkota tarkoittaa mulle kodin löytämistä itsestään. Sielunkodan tehtävä onkin auttaa kanssakulkijoita itsensä äärelle, syvään sieluyhteyteen itsensä kanssa. Meillä on paljon opittavaa sielultamme. Oon valtavan kiinnostunut itsetuntemuksesta, feminiini & maskuliini energioista, tunnetaidoista ja shamanismista, mutta isoin oppi oman matkani varrella on ollut palata ytimeeni, siihen rakkauteen, joka olen. Luonnonläheinen ja hidastempoinen elämä on mulle tärkeää ja alkuperäiskansojen kota ja tiipii on aina herättänyt mussa vahvan tunteen koko mun olemuksessa. Tunnen iloa, rakkautta ja samalla jonkin verran kaipuuta. Kota on vanha asumusta tarkoittava sana, josta sana koti on on johdettu ja uskon, että oon viettänyt monta elämää tällaisessa asumuksessa luonnon sykleja kunnioittaen.

Palveluideni avulla haluan tarjota sinulle hetkiä pysähtyä itsesi äärelle. Sielunkodan arvoja ovat sydänyhteys, lempeys, lepo, vapaus, pysähtyminen ja oma polku.Olet sydämellisesti tervetullut hoitoihin, tunneilleni ja koulutuksiin!

Koulutuksiani:

Shamanismin polulla – Shamanistisen työskentelyn perusteet & jatkotyöskentely
Enkeli- ja energiahoitajakoulutus
Heartful Yoga -joogaopettajakoulutus (RYT 200)
Tiibetiläisen äänimaljahoitajan & sointukylpyohjaajan koulutus
Embodied Yin™
Yoga Yinful® -ohjaajakoulutus
Reiki I & II
Meditaatio- ja rentoutusohjaajan koulutus

Käyn tällä hetkellä Yoga Nidra & Intuitiivisen energiahoitamisen koulutuksia.