JOOGA-NIDRA & SOINTUKYLPY

ENKELIKARTANO Lustbackantie 88, 02400 Kirkkonummi

  • Tiistaina 7.2
  • Torstaina 9.3
  • Tiistaina 25.4

Klo 18.00-19.30. Hinta 28€ / ilta.

Jooga-nidra tarkoittaa tietoisuuden tilaa, joka sijoittuu valveilla olon ja unen rajamaille. Harjoituksessa vahvistamme yhteyttä kehon, mielen ja sydämen välillä erilaisten rentoutus-, hengitys ja mielikuvaharjoitusten avulla. Tunnin aloitamme tietoisella hengityksellä ja lempeillä venytyksillä, jonka jälkeen pääset lepäämään mukavaan selinmakuu asentoon viltin alle.
Harjoituksen aikana keho pääsee rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan, samalla kuin tietoisuus pysyy valppaana kuunnellen meditatiivista ohjausta hetkestä toiseen.

Jooga-nidran vaikutuksia ovat mm: aivoaaltojen hidastuminen, hermoston rauhoittuminen, lihaskipujen lievittyminen, unenlaadun parantuminen, negatiivisten ajatusmallien irtipäästö ja syvän rauhan kokeminen. Ohjatun jooga-nidran jälkeen saat jatkaa oloasi viltin alla vastaanottaen äänimaljojen ja tuulikellojen lempeän soinnin ja vaipua yhä syvempään rentoutumisen tilaan. Tämä rauhoittava tunti sopii sinulle kun kaipaat pysähtymistä ja yhteyttä itseesi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. Pue päälle mukavan lämpimät vaatteet ja villasukat.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautuminen: https://sielunkota.com/verkkokauppa/