JOOGA – KIRKKONUMMI

ENKELIKARTANO Lustbackantie 88, 02400 Kirkkonummi

SOUNDFUL YIN® JOOGATUNNIT

Torstaina 31.03
Keskiviikkona 27.4

Klo 18.00-20.00. Hinta 35€.

Lämpimästi tervetuloa kahden tunnin rentouttavalle matkalle, joka hellii kehoa, mieltä ja sieluasi!

Soundful Yin® Yoga -tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua.

Yinjoogassa ei haeta aktiivisia venytyksiä, eikä mennä kehon äärirajoille. Harjoitus etenee rauhallisesti antaen mahdollisuuden päästää irti suorittamisesta ja kiireestä ja palata olemisen tilaan. Yinjooga vapauttaa fyysisiä tukoksia kehossa, aktivoi parasympaattista hermostoa sekä rauhoittaa mieltä ja ohjaa kohti omaa sisäisen rauhan tilaa. Harjoituksessa kiinnitetään huomiota luonnolliseen, tasaiseen hengitykseen ja annetaan asioiden tapahtua omalla painollaan.

Äänimaljoja soitetaan keholla ja aurassa edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga asanoissa. Tunnilla voidaan käyttää myös gongia, sadekeppejä ja kosheja ja gongia. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn ja kosketuksen avulla. Soundful Yin on syvärentouttavaa joogaa, joka rauhoittaa hermostoa, vapauttaa fyysisiä tukoksia kehossa, tuo tilaa ajatusten väliin ja vahvistaa yhteyttä omaan itseen.

LEMPEÄN JOOGAN KURSSI 

Kurssi 1. Torstaisin klo 18.00-19.30. Kurssimaksu 121€ / 7 x 90 min (TÄYNNÄ)

27.1 – Yin & Yoga Nidra
3.2 – Yin & Sointukylpy
17.2 – Lempeä hatha & Rumpu
24.2 – Yin & Yoga Nidra
3.3 – Yin & Rumpu
17.3 Lempeä hatha & Sointukylpy
24.3 Yin & Sointukylpy

Kurssi 2. Torstaisin klo 18.00-19.30. Kurssimaksu 87€ / 5 x 90 min (TÄYNNÄ)

21.4 Yin & Sointukylpy
28.4 Yin & Yang Rumpurentoutus
12.5 Lempeä hatha & Sointukylpy
19.5 Yin & Yoga Nidra
2.6 Yin & Sointukylpy

YINJOOGA & SOINTUKYLPY

Yinjooga on hyvin meditatiivinen harjoitus jossa pyrimme päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Viivymme yin asanoissa useiden minuuttien ajan sallien kehon rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Jooga-asennot kohdistuvat sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin asti. Tunti päättyy noin 20 minuutin sointukylpyyn.

LEMPEÄ HATHAJOOGA

Harjoitamme venyttäviä, vahvistavia ja restoratiivisia asanoita. Tunnilla edetään rauhalliseen, lempeään tahtiin kuunnellen omaa kehoa ja sen tuntemuksia. Tunneilla tehdään myös hengitys-, rentoutumis- ja meditaatioharjoituksia. Tunnit virkistävät ja tasapainottavat kehoa ja mieltä. Tunti päättyy loppurentoutukseen.