HOIDOT

Olet lämpimästi tervetullut kotini hoitohuoneeseen rauhoittumaan ja voimaantumaan. Tunnelmalliseen hirsimökkiin pääset omaa sisäänkäyntiä kautta. Hoitohuoneeni henkii rauhaa ja täällä saat levätä ja nauttia hiljaisuudesta ja pysähtyä itsesi äärelle.

Aikoja varattavissa arkisin klo 11-17 välisenä aikana. Kun otat yhteyttä, laitathan kellonaika toiveesi sähköpostisi yhteyteen. Varaa aikasi yhteydenotto lomakkeen kautta tai laita suoraan viestiä osoitteeseen: sielunkota@gmail.com. Hoitolan osoite on Aurinkolantie 28, Mustio, Raasepori. 

Sielunkodan hoito 75 min 70€

Sielunkodan hoito muodostuu intuitiivisesti jokaista asiakasta varten. Hoito on energiahoitoa, rummun sykettä ja lempeää kosketusta. Hoito alkaa keskustella, käyden läpi mitä tarvitset. Hoidan kehon päällä ja aurassa sekä käytän hoitorumpuani ja joissain tapauksissa helistintä ja äänimaljoja. Hoidon saat vastaanottaa hoitopöydällä viltin alla rentoutuen. Hoidon tarkoituksena on tasapainottaa energiakehoasi, rentouttaa ja vahvistaa yhteyttä sieluusi. Hoidon lopuksi käymme yhdessä läpi mitä nousi pintaan ja nautimme kupin teetä.

Äänimaljahoito 60 min 60€ / kahdelle 75 min 110€

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä ja sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.
Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.
Hoidossa käytän käsin taottuja kulhoja ja tuulikelloa. Äänimaljahoidossa makaat vaatteet päällä viltin alla ja saat tuntea ja kuulla maljojen uniikit värähtelyt. 

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Molemmat makaavat joogamatolla lattilalla ja maljoja soitetaan molempien kehojen päällä sekä aurassa. Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa.

Soundful Yin® -hoito 80€ 90 min / kahdelle 90 min 120€

Soundful Yin® -hoidossa yhdistyvät yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Pääset lepäämään tuettuihin yinjooga asentoihin usean minuutin ajaksi. Asennot tuetaan bolsterien, tyynyjen ja joogatiilien avulla. Hoito tapahtuu lattialla joogamaton päällä. Hoidon aikana saat nauttia hiljaisuudesta, lempeästä kosketuksesta sekä äänimaljojen rauhoittavasta äänimaailmasta. Alkukeskustelun perusteella valitsen sinulle sopivat asanat, joita on 5-7. Hoito aktivoi lepohermostoa ja vapauttaa kehon ja mielen kireyksiä. Hoito päättyy loppurentoutukseen, jonka jälkeen nautimme kupin teetä. Voit tulla hoitoon myös ystäväsi kanssa!